Main Page Sitemap

U och jag umeå telefon

Ur innehållet: Andakt av pastor Fredrik Södertun Kalassommar - om träffarna i somras Gemenskapshelgen Sara Sjölanders resa. Här är Karl-Petter Thorwaldssons fem krav för att stärka kvinnorna. Nu: Demokratin är på


Read more

Loppis idag örebro län

Tack vare skänkta prylar, som säljs i fyra olika lokaler i Degerfors kan Mulles Loppis både bidra med reda pengar och massor av skänkt utrustning på många håll i världen. Vi


Read more

Fotmassage stockholm

Här hittar du ett brett och vasst utbud av det bästa Sverige har att erbjuda inom thaimassage. Oljemassage (60min 400:-, tawee Chok Thaimassage, arkitektvägen 53 Bromma. Massagefåtölj, köp eller hyr för


Read more

Glaskonstnär öland


glaskonstnär öland

sinnesstämningar och intryck. Prinsessan Estelle har fått en av deras vaser, en söt rosa med blommönster. Kurs i glaskonst, två dagar då du arbetar i team och lär dig blåsa eget glas och skapar ett konstverk du själv signerar och tar hem. Man måste prova, förkasta, testa igen och igen, för att förstå materialets begränsningar och möjligheter. Två av våra vaser, som denna med fladdermöss, är specialgjorda för mig. Glas gör sig kanske inte så bra på bild, men besök dem på Oldergården i Triberga på sydöstra Öland och se vad de gör på riktigt. Mitt konstnärliga uttryck är präglat skyliners göteborg av min miljö mitt i kulturarvet bland stensättningar och runstenar. Att gestalta kulturarv och starkt laddade platser är en utmaning för mig, just nu arbetar jag med temat dåtid, samtid och framtid Poesi är ett genomgående drag i min produktion under senare år och en stor inspirationskälla. By using Twitters services you agree to our.glaskonstnär öland

A Orrefors Glasbruk och Kosta Boda. Robert designar och arbetar med alla dom kända glasteknikerna i varmt och kallt glas. She briefly studied overseas and at the Capellagården ceramics workshop on Öland. Her decision to focus on glass came about after she was overwhelmed by a 1963 exhibition of the designer (Ingeborg Lundin) held at Orrefors glassworks.

Jag tar ofta avstamp där, men jag tar även in internationella impulser i mitt konstnärliga arbete. Alldeles nyss fick jag ett mejl från en tidigare arbetskamrat och glaskonstnär. Ni hittar dem här och här (den sista länken går bara till Robert Huber Petersson, min förra arbetskamrat). Jag är född och uppvuxen på en gård som ligger vid Seby gravfält på södra Öland. En riktigt bra sak är att de tar emot beställningar. Cookie Use and, data Transfer outside the. Våra fungerar mer som lampor, eftersom de kan belysas underifrån. Jag fick dem i julklapp. Kurs i smyckeskonst, under två dagar med silversmide och glaskonst lär du dig göra egna smycken. Han och hans fru (Bettina Huber) bor på Öland och gör fantastiskt vackert glas. Min konstnärliga process handlar om inspiration och skaparglädje, men också om den tysta kunskapen. Skulpturerna blir ofta ett slags budbärare eller visionärer i dialog mellan då och nu, mellan myt och verklighet, mellan dig och mig.


Sitemap